Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Системні аналітики НТУ «ДП» взяли участь у Міжнародній конференції «На шляху до сталого розвитку: кроки в рамках політики ЄС» за програмою DAAD


Протягом 10-23 листопада 2019 року студенти і викладачі Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» взяли участь у Зимовій школі «Виклики сталого розвитку в промисловому секторі країн з перехідною економікою» за DAAD програмою «Навчальні семінари для груп іноземних студентів у Німеччині 2019/2020», що відбулася у Коттбусі.

В роботі школи взяли участь студентки кафедри Системного аналізу і управління Оксана Безугла (група 124-16-1) та Світлана Предко (група 124-16-2), а також студенти та викладачі інших факультетів та кафедр.

Програмою школи були передбачені лекції професорів німецького університету та екскурсії. Інтенсивне навчання та тренінги проводили вдатні вчені з різних університетів і міжнародних організацій Німеччини, Чехії, Македонії та Тунісу, а також викладачі Дніпровської політехніки – доценти Палєхова Л.Л., Куваєва Т.В. і Дрешпак Н.С.

«Всі були під великим враженням від прослуханих лекцій, як від змісту, так і від манери подачі матеріалу. Перше, що мене вразило, це свобода у викладенні навіть самого складного наукового матеріалу. Професори практично не користувалися своїми записами, спираючись лише на план викладу і презентацію. Складним спочатку було вникнути в саму термінологію англійською мовою, але через деякий час ти починаєш все розуміти, також термінологія ілюструвалась на конкретних актуальних і цікавих прикладах, що значно полегшувало сприйняття. Всі лектори продемонстрували розвинені навички взаємодії з аудиторією, здатність відчувати її настрій і утримувати інтерес», - розповідає учасниця Зимової школи наша студентка Світлана Предко.

Крім того, учасники деолегації «Дніпровської політехніки» також взяли участь в у Міжнародній конференції «На шляху до сталого розвитку: кроки в рамках політики ЄС» за програмою DAAD, що проводилася також у Коттбусі, у Бранденбурзькому технічному університеті Коттбус - Зенфтенберг (БТУ). Роботу конференції очолив професор доктор Ейке Альбрехт, декан факультету бізнесу, права та соціальних наук у БТУ.

«це була цікава і корисна подія. Ми і студенти з Македонії обговорювали дослідження один одного і перспективи майбутніх досліджень. За час конференції багатьом вдалося встановити наукові контакти з іншими учасниками», - задоволена учасниця конференції Оксана Безугла.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт